Gure okindegian, mota askotako ogiak ditugu. Bertan daukagun obradoreari esker, gure espezialitatea zereal berezietako ogiak dira.
ARTESANOA

Garizko irinarekin egindako ogia da.
Ogi ezagunena da.
Ogi mota ohikoena da, ogi gehienak gari-irinez eginda daude. Zuria izan daiteke, edo, irin findurik ez badu, integrala. Gatzarekin edo gatza gabe eskatu daiteke.
PORRA
Artesanoaren berdina baina tamaina txikiagoan. Arakasta gehien daukan ogia da. Gatzarekin edo gatza gabe eskatu daiteke.

LA ROMANITA

Baguette normala da, gari-irina, ura, legamia eta gatza ditu.
Baguette Frantzian jatorria duen ogi-barietatea da.
ESPELTA MALTA
Ogi berria. Espelta malta zerealekin egindako ogi borobila da. Tostadak egiteko moztuta eskatu daiteke.

ARTOZKOA

Artozko ininarekin egindako ogia. Oso ogi osasuntsua da.
ZEREALEZKOA
Zereal askorekin egindako ogia.
Irin integralekin egiten da (garia, oloa eta zekalea).
